Mammatankar

Småbarnsmamma. Tonårsmamma. Singelmamma. Tjatmamma. Barbamamma.
Att livet går fort har jag skrivit förut, och i går slog det mig att det är 15 år sedan jag blev mamma för första gången! 15 år….i ett annat liv, en annan tid, känns det som. Det var inte helt lätt alla gånger, men det gick på något sätt, och inte är det lättare i dag. Nu har jag en som inte vill ta på sig kläderna på morgonen, en som slutat sova på dagen och ibland är så trött när man hämtar från dagis att han inte orkar äta middag innan han somnar. Och en som inte tycker det där med skolan är så viktigt. Snart måste jag nog ha det där samtalet om blommor och bin också…
Men det är för väl att de finns och fyller mitt liv med mening och värmer min säng när elementen väljer att inte bli varma!! Blir så trött. Måste köpa nya nycklar i morgon eftersom jag inte kan hitta mina, och lufta dom. Vill så gärna att saker bara ska fungera, men det gör de allt för sällan för mig. Undrar varför?

God natt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.