Precis som jag!

Jisses, vilka fina kommentarer jag fick på min sista blogg. Tänk ändå vad ord är viktiga och uppmuntran kan man aldrig få för mycket av.

Var inne och kikade på Linda Rosings blogg av ren nyfikenhet och med viss självdistans så kan man säga att mitt liv och hennes inte är allt för olika! Brukar ju skriva ibland att det inte händer så mycket hos mig- men hon lagar tacos, har skitigt hår och är osminkad ibland.Precis som jag! Hon har en tonåring, tittar på Idol och tänder ljus. Precis som jag! Att hon sedan har mycket större läppar än jag och förmodligen inte shoppar på affären där allt bara kostar 10, 20, 50 och 100 kr. må vara hänt. För shoppa var just vad jag gjorde i går istället för att måla eller något av det jag tänkt göra! Jag tog bilen och åkte utanför kommungränsen för att få se något annat än väggarna hemma, och det visade sig vara som terapi för mig. Jag tänker alltid så bra när jag kör bil och det är verkligen höjden av frihet att kunna åka i väg så där.

Väl hemma var jag mycket nöjd över mina inköp som mest bestod av nyttiga prylar som tandkräm, toapapper, glödlampor, gardiner och doftljus. Blev bjudna på köttsoppa hos syrran och det var väldigt uppskattat- det är inte en rätt jag svänger ihop särskilt ofta kan jag lova! Efter det tog jag tag i städningen och snart var golven skinande rena och hela huset doftade ljus. Kan lova att jag lade mig att sova med en viss känsla av välbefinnande. Innan jag somnade hade dessutom jag ett mycket givande samtal med en kompis, så den lördagen var helt klart lyckad!

Som om det inte räckte med det så fick jag sova ostört hela natten och vaknade inte förrän 08.39. Kände mig utvilad och gick upp med lätta steg för att göra frukost. Hann både duscha, äta frukost och jobba en stund innan lugnet bröts av glada röster och kramar. Axel och Frans var hemma igen och ordningen var återställd.
Det blev fika, promenad och utestund innan middagen och nu sover de sött i MIN säng. Vet inte när de sov i sitt rum sist, och visst blir det trångt men nog är det bra mysigt också. Nu ska den här mamman också sova för att orka med morgondagen som kommer att tillbringas i köket på hemkunskapen.

Sov gott alla!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.