Inte bara elände…

Allt är inte så eländigt som det kan tyckas ibland med min krånglande bil och pelletsbrännare! Bilen går nu mera fint och tack vare en MYCKET snäll person så rasslar pelletsen precis som den ska och värmer våra frusna fötter. Här är mycket varmt och trivsamt igen. Man ska aldrig vara rädd för att be om hjälp, det måste jag försöka komma ihåg. Ensam är inte stark…

Tänk om man kunde skriva så vackra kärlekssånger som vissa människor gör. Brukar ta med min bärbara in i sovrummet när jag ska sova och lyssna på låtar med titlar som ’Du är allt jag vill ha’, ’Jag vill ha dig som jag hade dig förut’ och ’Nån som du’….det behövs inte mycket fantasi för att räkna ut var jag har mina tankar?! Som sagt; ensam är INTE stark, och hoppet sägs ju vara det sista som lämnar männsikan så…
Kärlekssånger skriver jag inte, men väl dikter. Till min stora lycka har jag sammanställt några i kväll och kan lämna in dom till ordföranden i Poesisällskapet i morgon! Kan ju säga att hon påminnt mig lite fint om den andra antologin som ska komma ut snart med dikter från orten, under en väldigt lång tid. Hon ville se bidrag från mig, och nu ska hon äntligen få dom. Att läsa gamla dikter kan vara ganska jobbigt eftersom de flesta handlar om en tragisk händelse i vårt liv, men just att skriva om det då hjälpte mig genom sorgen. Kanske kan någon känna igen sig i mina ord i de gamla eller de nya om de någonsin kommer ut.

Fick besök i kväll av en mycket frustrerad kompis som var arg på allt och alla och inte skrädde orden- det är det som gör henne så härlig och jag kan inte låta bli att skratta åt hennes ilska. Det slutade med att hon också skrattade innan gick härifrån. I morgon är min stressigaste dag och jag borde sovit för länge sedan för att vara superpigg! Så därför säger jag God Natt. Sov Gott.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.