Tjat och film

Vaknade upp till det välbekanta ljudet av traktorer som skottar snö och insåg att vintern öbönhörligen är här. Termometern visar på -14 grader och snön lyser upp morgonen.
Insåg att min förra blogg kunde få några att undra vem jag ’trånar’ efter när jag lyssnade på kärlekssångerna, så det är väl bäst att göra en ’dementi’. Syftade inte på en specifik person, utan drömde mest om den där prinsen på den vita hästen…han kan få komma i en Merca, Volvo eller Audi också, är ändå allergisk mot hästar så…….

Fredagar är en utmaning. Eleverna tycks ha varvat ned redan på morgonen inför den stundande helgen och vill mest prata om annat än engelska verb (vilket är fullt förståeligt). Själv är man rätt trött och gör sitt bästa för att få dem att jobba, med risk för att låta tjatig. Förhoppningsvis har de glömt tjatet när de går hem och ser till att hämta nya krafter till nästa vecka. Nedräkningen till jul är i full gång och medan jag tycker det är alldeles för kort tid kvar till lovet så tycker de att fyra veckor är en eeeeeeeeeeeevighet!

Äldsta sonen fixade fram en film till mig i går så jag slapp eländet på tv, och det var en film jag varmt kan rekommendera- ’The bucket list’ med två suveräna skådespelare- Jack Nicholson och Morgan Freeman. Den handlar om vad som egentligen är viktigt här i livet och man får sig en tankeställare, gråta får man också. Se den!
Nu ska jag se till att få något gjort, det ser nästan ut som att jag behöver skotta snö! Och fåglarna behöver ny mat. Den här dagen kommer säkert att gå den också.

Ha en bra helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.