Såld

Ja, jisses. Jag är helt såld!! Hjärtat känns varmt och jag går omkring med ett stort leende på läpparna…
Från depression till glädje, värme och tillförsikt på bara några timmar. Livet e bra konstigt ändå. I går när jag nästan gett upp hoppet ringde en vän och undrade om hon kunde komma förbi- självklart sa jag ja och tack vare henne somnade jag med skratt i magen och tröstande ord i själen. Och så gick jag då på julkonsert i kyrkan i kväll – Magnus Carlsson hade hittat ända hit och bjöd på sånger som fick huden att knottras och tårarna att tränga fram. Vilken röst, vilket leende, vilken utstrålning. Vi gick hemåt glatt suckande och kommentarerna var många- ’Det hjälper väl inte hur mycket jag än kammar håret’ och ’varför måste det finnas såna män, nu går man väl bara hem och jämför med den man har hemma…’ ’Lyckliga du som inte har något att jämföra med’ Ja, man behöver inte mycket för att må bra. Kommer att leva på det länge. Stämningen var mycket bra och man ville inte att det skulle ta slut.

Så, därav mitt goda humör i kväll. Och så har jag precis pratat med samma vän som hälsade på i går, och höll inte på att kunna sluta skratta. Som balsam för själen- skrattet.

God natt!

2 kommentarer

  1. birgitta almroth

    kul att läsa din blogg Carola, man får en inblick i hur livet i Sorsele ter sig. GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR FRÅN MOSTER GITTAN

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.