Bra kvinna reder sig…..

…..nästan alltid själv! Skulle rengöra pannan i går och fylla på pellets, men när jag skulle starta den igen blev det nåt fel. Skruvade isär och rengjorde lite till, och trodde jag fixat det. Men icke! Fick låta den vara avstängd under natten, så i morse hade vi 12 grader här inne. Gissa om jag hellre hade stannat kvar i sängen…
Så, det var ju bara att ringa en man (typiskt, men tur att såna finns) och vips så hade vi varmt igen! Han är en klippa.

Har avklarat första dagen med eleverna och det var en mycket bra dag. Hade ett dubbelpass hemkunskap med en klass som skulle inreda sin första lägenhet. Blev varm i hjärtat när jag såg med vilken entusiasm de tog sig an uppgiften, och fick mig många goda skratt när jag skulle hjälpa till att placera möblerna på skissen. Det är inte det lättaste att möblera inte! I morgon är det redan fredag, den här veckan blev nästan löjligt kort men det blir bra med lite ledigt igen. Axel och Frans var mer döda än levande i onsdags när det var dags att gå upp halv åtta för att åka till dagis. De fick åka i pyjamasen för att inte behöva krångla i onödan. Stackarna. Det går ganska fort att komma in i rutinerna i alla fall och nu ska jag sova, fast klockan inte ens är elva.

God natt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.