Kärlek och glasögon

Så var det söndag kväll och helgen är snart över. I morgon väntar jobb och dagis igen. Vädergudarna har verkligen visat sig från sina bästa sidor med strålande sol och lagom kyligt, i går blåste det väl mycket men jämför man med -34 som det faktiskt var för bara ett tag sedan så är det inget att gnälla över. Nu kommer pellets- och elräkningarna för februari månad och där påminns man om hur kallt det det var då….

I torsdags hade förskolan avslutningsdag för ett boktema de har kört med alla barnen och det var fritt fram att klä ut sig om man ville. Det ville Frans gärna så han fick låna min fina lockiga peruk och mina stora glasögon a´la -70 tal utan glas som jag använde på teatern som vi spelade upp i somras. Ritade några fräknar på kinderna och vips så var han världens sötaste trollunge! Fröknarna fick sig ett gott skratt när han kom stolt och glad, och alla tyckte han var väldigt charmig i sin utstyrsel. Axel däremot ville vara sig själv och var nöjd med det. När jag hämtade var det två nöjda killar som haft en mycket rolig dag, och jag är så imponerad av fröknarna som lagt ned så mycket omsorg, böcker är så viktiga för både stora och små! Jag får läsa varje kväll för dem och ibland läser Frans för mig så jag kan nästan allt om Mamma Mu vi det här laget. På lördag kväll tog jag på mig samma glasögon och Axel tyckte jag var sååå fin….helt allvarligt. Det kallar jag kärlek! Vad mer kan en mamma behöva…

Jag är så imponerad av människor som är riktigt duktiga på saker! Min bil har krånglat en del sista tiden och till sist fick jag varken in backen, ettan eller tvåan. Det gällde att planera vart man skulle ställa sig så man inte blev kvar! Så dök en räddande ängel upp på jobbet, ville låna bilen för att titta på den och 15 minuter senare var den som ny igen…tänk att fatta direkt vad som är fel och sedan kunna fixa det. Vill också kunna det!
Nu ska jag titta på ’Beck’ innan jag somnar och förhoppningsvis vaknar pigg och utvilad i morgon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.