Promenader

När barnen är hos pappa försöker jag passa på att hälsa på folk, och sedan kvällarna blivit ljusa och ljumma är det så mycket enklare att ta sig ut. Njuter av att se cyklande barn, asfalt och andra vårtecken. Vissa ser så proffsiga ut när de promenerar med speciella byxor och jacka, pannband och hunden bekvämt färst i midjan! Själv är jag glad att jag har en mp3 som gör promenaden trevligare…
I kväll fick jag en kopp kaffe och en pratstund innan jag var tvungen att ila hem till veckans avsnitt av ’Desperate Housewives’. Inget vårväder i världen kan hålla mig borta från det!

Har lagat soppa med några femteklassare i dag och det var det roligaste de någonsin gjort på hemkunskapen. Att få experimentera med kryddor kan vara nog så spännande och resultatet blev mycket bra. Hoppas många föräldrar blir bjudna på middag någon dag.
Till min stora lycka ledde min förra blogg tilll flera sms i min mobil, och kan man bli annat än glad av ord som ’Godmorgon. Välkommen till en ny underbar måndag’, ’Saknar dig jätte mycket’ och ’Efterom jag just läste i din blogg att du gillar sms så måste jag ju förbarma mig’…Det lönar sig verkligen att blogga i alla fall.

God Natt!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.