Vår och brutna ben

Har tittat tillbaka lite på vad jag skrivit tidigare, och funnit att det var ungefär ett år sedan jag började blogga, och många ord har skrivits sedan dess om allt mellan himmel och jord. I dag är det den första maj och det har varit varmt som en sommardag! Satt i lugn och ro i morse för att dricka mitt morgonkaffe på altanen när mamma och pappa kom på besök. Det tog inte många minuter förrän mamma hittat en spade och började skotta snö, ’så att det tinar fortare’, och så var det omöjligt att bara sitta kvar och titta på. Det är fantastiskt så många saker som dyker upp när snön tinar bort! Mammas BH var inte en av de sakerna, men jag tänker inte avslöja var den hittades…ibland har man bara för mycket att tänka på.

I går ringde de från dagis och berättade att Axel ramlat på en isfläck och hade väldigt ont i armen. Åkte i ilfart dit och hittade en mycket ledsen kille på trappan. Nästa stopp blev sjukan, där de efter röntgen konstaterade att båda benen i handleden var av! Inte undra på att han hade ont, stackarn. Helt utmattade fick vi åka hem två timmar senare med gips och alvedon, så den kvällen blev det ingen majbrasa för oss. Kunde se en glimt av den från mitt fönster och försökte få lite vårstämning i alla fall. Lyckades ganska bra.
Nu har Frans äntligen kommit i säng, han har verkligen gjort allt för att inte somna i dag och hade man hälften av hans energi så hade jag fått mycket gjort! Får se när han tvingas ge upp kampen mot John Blund. För mig lär den inte bli lång….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.