På sin plats

En kollega tyckte i dag att jag verkar ha så lite för mig så jag borde ha tid att skriva en blogg. Det har han rätt i…ja, inte att jag har lite att göra men en blogg vore faktiskt på sin plats. Den här dagen har varit helt skruvad! Stressig som tusan, miljoner saker att göra och komma i håg, kort som inte fungerat, bensinstopp och brända bröd.
Hade lovat mig själv att aldrig mer få bensinstopp, men lyckades i alla fall få det på nästan exakt samma ställe som förra gången, mitt på Lillåbron- centralt och bra. De minuter det tog för pappa att komma till min undsättning kändes som timmar…
Väl hemma väntade två hungriga barn och två tonåringar, som inte orkade vänta på att middan skulle bli klar och tänkte nöja sig med godis på macken istället. Lyckades bränna tacoskalen i micron och tackade gudarna för att vi bara var tre som skulle äta. Kliver omkring bland flyttkartonger och högar med småsaker som man inte vet vad man ska göra av, försöker tänka att det bara kommer att vara så här en kort tid men det är svårt. Är ju van vid en viss ordning i alla fall. Axel och Frans accepterar oordningen och har kommit på att det är skönt att ligga i soffan efter dagis och titta på tv under varsitt täcke, önskar att jag själv hade den inställningen istället för att springa runt och plocka.

Att flytta är jobbigt och jag vet inte hur många gånger jag gjort det i mitt liv. Det är dock första gången jag flyttar från ett hus till en lägenhet, och hur jag ska få plats med allt blir mer än spännande att se! Har skänkt mängder till bättre behövande och kastat massor, men de där sakerna man har haft i källaren har liksom inte längre någon given plats. Skotern lastade vi upp på släpvagnen i lördags och fraktade till en säker plats, men så har vi moppe, skotermattor, bensindunkar och verktyg. Hmmmm….kanske ryms det i förrådet i vår nya bostad. Hoppas kan man ju.
Känns inte som det var den bästa tiden att flytta just nu med prov, inlämningsuppgifter, utvecklingssamtal och betygsångest, men det får gå som det mesta brukar göra. Vila får jag göra sedan. Nu väntar tandborstning, bokläsning och nattning av barn. Ha det bra där ute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.