Tillbaka!

En blogg vore nästan på sin plats så här flera veckor sedan jag skrev en sist och en viss kollega har uttryckt sin önskan om att jag ska skriva, så efter han räddat mig från strömbrist i bilen lovade jag att blogga! Har varit utan internetanslutning och det är den enda anledningen till att jag inte skrivit, ja och så att jag har haft rätt mycket att göra med flytt och annat…

Efter några intensiva dagar i skurhinken och i flyttkartonger flöt själva flytten på väldigt bra tack vare många starka, snälla bärare som hjälpte till med mina möbler också- utan dem hade vi väl inte flyttat klart än! Och för att inte tala om min mamma, hon förtjänar en present utan dess like på Morsdag. Hoppas bara jag hittar den.

Nu är livet i villa utbytt mot ett i hyreslägenhet, och jag kan nöja mig med att titta på när grannarna klipper gräsmattan! Jag älskade vårat hus, men det känns så bra att lämna över det i trygga händer till personer som kommer att ta väl hand om det och göra allt som aldrig blev gjort för mig. Barnen sover gott hela natten och har anpassat sig väldigt bra till vår nya tillvaro, de tycker det är kul med alla trappor och badkaret ska invigas i morgon när Axel äntligen får ta bort sitt gips!

Jag kan nog snabbt vänja mig vid att det kommer en vaktmästare och fixar när något gått sönder! Jisses vilken lyx…
Det är betydligt trevligare att packa upp alla saker och ställa på plats än att packa ned allting. Har lyckats få upp gardiner i två rum, taklampor i tre och nu hittar vi nästan alla kläder vi behöver. Nu fattas bara lite betongspik så att vi kan få upp lite saker på väggarna.

Frans har tittat på både hönor, får och hästar i veckan och jag kan bara konstatera att någon bonde kommer han nog aldrig att bli för hönorna var ganska otäcka, liksom hästarna. Även fåren var lite läskiga. Axel har tappat en tand till och den här gången hade inte mamma slarvat bort tanden så tandfèn kunde hämta den på natten. Mycket spännande händer här hos oss och nu måste jag sova.

God natt!

4 kommentarer

 1. Torsten Johansson

  Hej!
  Det är intressant att läsa ditt blogg. Jag frågade Lotta om hon hört från dig nyligen, då berättade hon att du bloggade i Kuriren. Det är ett tag sedan vi sågs. Hälsa Hampus. Trevligt att höra av dig. Torsten

 2. Carola

  Hej Torsten! Vad roligt att du hittat min blogg och läser den. Tänker ofta på Lotta men tar mig aldrig för att kontakta henne. Måste skärpa mig. Hampus har nog vuxit en del sedan vi sågs och går ut nian på onsdag nästa vecka. Vart tar tiden vägen?? Sköt om dig.

 3. Carola

  Blir så glad av kommentarer som dina! Nu finns en ny blogg att läsa, håll till godo…
  Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.