Skrattanfall

Kul att så många tryckt på "digga knappen" på min senaste blogg! En mycket bra grej för de som gillar det dom läser och inte vill skriva kommentarer. Gjorde ett försök att skicka in en bild via mms, men jag vet inte om det fungerar…..spännande värre!

I dag blev det morgon alldeles för fort och barnen är redan trötta, det blir en utmaning att hålla dem på gott humör till kvällen. Som väl är så ska vi snart till syrran och äta middag, så kan de leva om lite där istället, moster tycker det är sååå roligt när de springer runt och väsnas. Då brukar hon nöjt konstatera att hon minsann har stora barn.

I går var det dags för teaterrepetition igen och den här gången kunde ingen av oss replikerna! Dessutom fick jag ett skrattanfall som inte gick att hejda och till slut skrattade alla så tårarna rann. Får ju verkligen hoppas att jag inte ställer till det så på fredag, det vore inge bra…..har fått tag i en peruk och en kjol, så nu fattas bara skor och knästrumpor så tror jag att min karaktär är komplett.

Nä, nu väntar lasagnen hos syrran. Ha en god eftermiddag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.