Färdkost

Jag hade precis tvättat byxor och vikt tvätten när syrran ringde och undrade om jag vill med på utflykt. Det ville jag såklart, så vi tog bilen och körde upp mot Gimegolts, ett väldigt vackert område som ingen av oss besökt sedan skoltiden. För Isa var det en helt ny upplevelse. Fastän jag visste att vi skulle bli tvugna att gå minst 2 km i skogen tog jag "finskorna" och packade ned en godbit och en Cola i handväskan! Ja, jag vet….det är inte att tänka friluftsliv….men fram kom vi!

Och trevligt hade vi, sedan vi väl hittat vägen som vi först var övertygade om att någon måste flyttat på, för vi mindes bestämt precis var den låg. Vi skrattade så vi fick ont i magen och en sådan dag gör gott för själen.

God natt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.