Singelkaffe

Men jisses, man kan skriva med rosa….och lila….och blått…..vilken lycka! Snart blir jag så haj på att blogga här så ingen längre kan kalla mig oteknisk…

Som mamma och moster får jag ta kommentarer som "du är ju hopplös" och "du måste ju fatta att du ska spara bilderna i en mapp eller på skrivbordet", när jag berättat att jag inte kan hitta bilderna jag redigerat så fint för att använda senare. Nä. svarar jag och tänker fortsätta leta i datorn tills jag hittar dem själv. Lite stolthet har man ju.

Såg till min stora lycka att jag låg på listan över "mest lästa den här veckan" och "mest gillade i dag" på vk.se. Jätte kul! Nu gäller det att inte slöa till, men risken att ni inte hinner trycka på gilla knappen finns väl då om jag skriver för ofta *blink*

Vaknade halv sju i morse av någon underlig anledning och satte på tvn (ja, ta mig inte bokstavligt nu…) för att kanske somna om till nåt dåligt program. Dåliga program fanns det gott om, men inte somnade jag om för det. En vän till mig brukar göra upp program för sin dag i punktform som han sedan ser till att följa, och det kanske vore något för mig:

  • Dricka kaffe
  • Tvätta Hampus arbetsbyxor
  • Vika tvätt
  • Städa bilen
  • Köpa plattång
  • Köpa deodorant
  • Posta viktigt brev
  • Träna repliker

Så kan min dag se ut, nu gäller det bara att följa programmet. Tog en bild på mitt singelkaffe som jag använder när jag är ensam. Perculatorn laddar jag bara när det kommer gäster. Ha en bra dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.