Livets lilla…

Sitter och kikar på bönderna som nu fått hem sina kvinnor och män till gården och kan inte låta bli att förundras. Roger med mustaschen bor hemma hos mamma och pappa, vilket inte alls tycks bekymra kvinnorna som bara tycker det kan vara kul att laga mat till flera! Vilken tur att mamma handlat också…..

Om de hade bjudit på en räkcocktail som jag för första gången i mitt liv fixade till i helgen så hade nog kärleken varit i hamn! Är mäkta stolt över denna vackra förrätt som blev väldigt god också. Det var mycket som var lyckat med denna helg, inte bara förrätten. Ett miljöombyte behöver alla ibland, om det så "bara" är till Sundsvall.

November är verkligen min värsta månad på året med mörkret och det tråkiga vädret. Lite bättre känns det sedan jag fått upp knallrosa och mörklila gardiner i vardagsrummet, tänt massor med doftljus och min nya rosa lampa. Att det sedan finns glögg med choklad och chilismak på affär´n gör också tillvaron mer uthärdlig. Det gäller att ta tillvara det lilla i livet för att må bra.

Livet hos böderna går vidare medan jag skriver och innan kvällen är slut så ska de välja bort någon stackare. Hoppas de kommer över det. Jag ska i alla fall värma lite glögg. Ha det!

2 kommentarer

  1. Anna C.

    Jag tror att det är precis så november månad ska angripas, med ljus, filtar och gott att äta. Lägger man till det social samvaro kan november bli hyfsat bra. Inte som mars och april då…

  2. Carola

    Ja Anna, ”Bättre tända ett ljus än förbanna mörkret”. Kan vara ganska skönt att ha en anledning att krypa in under filten och bara vara….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.