Hemskheter

Började dagen med att läsa nyheterna på VK och slogs av hur mycket elände som hinner hända medan de flesta av oss ligger hemma trygga i sängen och sover." Flicka medvetslös efter fest", "Man misshandlad utanför restaurang", "Man svårt knivskuren"…..

Här i Sorsele tycks inget dramatiskt hänt, mer än att det konstaterats att polisen förvarar urinprov i personalens kylskåp! Hemska saker. Skönt att det inte var värre, och de har ju lovat åtgärda saken så vi kan fortsätta sova gott. Jag måste ha en period av stort sömnbehov just nu, för i går vaknade jag först vid sju, läste ut  min bok och lyckades somna om till klockan elva. Inte likt mig! Men skönt var det. Att bara ha en tonåring hemma som gärna sover halva dagen hjälper till att få vara ostörd.

Läste som sagt ut boken "Pepparkakshuset"  i går men den var inte lika bra som "Mamma, pappa, barn". Nu måste jag hitta nån som är minst lika bra! Tips mottages tacksamt. 

I dag är det alla pappors dag, och jag ska fira min bästa pappa lite senare i dag. Hoppas han har tid att slita sig från målningen en stund. Han har precis tapetserat om ett helt rum och fräschar nu upp alla innerdörrar som förut var mörkbruna med vit färg och det blir hur ljust och trevligt som helst! Han är duktig min pappa…

Nä, nu ska jag äta lite fil innan Axel och Frans ramlar in och livar upp tillvaron igen. Ha en bra dag!

3 kommentarer

  1. Nina

    Sitter nu med Mons Kallentoft’s midvinterblod i handen. Om några dagar kan jag rapportera om jag tycker den är bra.

  2. Nina

    Och jag har just läst en bok av Ken Follet. World without end heter den på engelska. (På norska heter den i all evighet). Boken är på 1100 sider, och det tog mej bara 9 dagar att läsa….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.