Bästa vänner

För första gången på fem dagar har jag orkat kliva i duschen och även bytt sängkläder, bara för att kunna lägga mig igen lite fräschare. I söndags fick jag hög feber och huvudvärk, blev snorig som få och sedan dess har jag tillbringat dagar och nätter i sängläge. Har väl aldrig varit med om en mer envis influensa, att det är den där "svininga" sorten är inte konstaterat men jag har fått Tamiflu eftersom jag har astma.

Så Tamiflu, Alvedon, Nezeril och Acetylcystin är mina bästa vänner just nu. Ja, det vill säga förutom mina riktiga vänner och familjemedlemmar som försett mig med mat, juice, halstabletter, medicin och film! Helt ovärderligt att få romantisk film och skumtomte levererat via brevinkastet av luchande vän…..

Mammaoch pappa fick rycka ut och hämta äldste sonen som förmodligen åkt på samma sak som mig, och de är nu på väg hem från Storuman. Hoppas jag snart blir piggare så jag kan ta hand om honom också. Nu väntar sängen och alla spännande program som finns på tvn.

 

6 kommentarer

  1. Carola

    Ursäkta Martin, har nu rättat till texten så varken du eller någon annan kan tro att jag bytte sängkläder i duschen….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.