Nytt år

Jag träffade en kollega på självaste julafton inne på macken, och han sa till mig att jag skulle "he mig hem och skriva i bloggen". Kunde inte lova att det skulle bli några rader just den kvällen……nu har kollegan fått vänta jätte länge på ett nytt blogginlägg, men håll till godo!

Jag funderar en del på om man bara ska säga "Gott nytt år" på nyårsnatten och börja säga "God fortsättning på det nya året" nästa dag?? Och hur länge ska man hålla på att önska folk en god fortsättning?? Jobbiga funderingar.

Efter en underbar vecka i Sundsvall är vi tillbaka i verkligeheten, och dagen har ägnats åt städning av skafferiet- ett nyårslöfte är att det ska vara lätt att hitta saker man behöver! Allt för att underlätta livet. Har även städat bort tomtar, julljus och annat pynt. Barnen har rivit pepparkakshuset och glatt tuggat i sig av tak och väggar. Bara julgranen får stå kvar ett par dagar till,  för den är så fin.

Nyårsafton firades i lugn och ro med en toast till förrätt, oxfilé och potatisgratäng till huvudrätt och en efterrätt som gick hem hos ungdomarna- marängswiss. Vid tolvslaget stod vi och gapade av förundran över det fyrverkeri som kostat Sundsvalls kommun 100.000 kr, och skålade i Pommac med stelfrusna fingrar. Lyckades vara uppe till tre, och somnade glad och mätt. En mycket bra nyårsafton alltså…..

Det är väldigt bra med syskonbarn som köper hus i Blattnicksele så att man får en anledning att åka dit ibland! Lite avis blir man också när man får se hur otroligt fint det kan bli med lite färg, tapeter och massor med god smak. Det är då man inser hur kul det kunde vara med eget hus.

Nä,nu ska killarna i säng och snart mamma också. Dammsugaren får vila tills i morgon.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.