Året som gått….

Har roat mig med att läsa igenom några av mina blogginlägg som jag skrivit under året som gått, alltså 2009, och tänkte att jag borde göra en liten sammanfattning:

Årets flytt 1: Vi bytte hus mot lägenhet mitt i betygsättning och skolavslutning. Glad men trött när allt var klart. Nu trivs vi bra och saknar varken pelletspannan eller snöskottningen.

Årets present: Ett paket med marsansås från några killar i 9a.

Årets kommentar: "Har du suttit inne hela vintern!?" Några solbrända killar i år nio kom tillbaka efter en påsk på fjället och tyckte jag såg lite blek ut. Vilket jag säkert gjorde med tanke på att jag lidit av lågt blodvärde mest hela tiden.

Årets sorgligaste: Evelina lämnar oss.

Sommarens roligaste: Alla utflykter på grusvägar med mamma, systrar, barn och syskonbarn. Siksele och Gimegoults för att nämna några av målen.

Skibikken såklart.

Skoteråkning på Badsjön.

Teater på hembygdsområdet.

Årets flytt 2: Hampus flyttar till Storuman för att gå gymnasiet. Mamma gråter floder.

Årets vän: Herr Kopiator. Vi har tillbringat många timmar ihop. Han säger inte så mycket men det funkar bra ändå så länge han gör det han ska.

Årets möte: På en vinterpromenad möter jag ingen mindre än Sofia Källgren och Robert Wells på Lillåbron. Händer inte så ofta.

Årets julklapp: Ett par stickade stringtrosor som Isa lovat mig. Inte för att jag kommer att använda dom, men roligt var det !

Till sist vill jag citera ett inlägg jag gjorde i maj, som sammanfattar min tillvaro ganska bra tycker jag:

" Det sista jag sa till barnen var att vi kunde sova länge i morgon eftersom det är lördag, och hoppades att de skulle komma ihåg det. Istället ramlade Frans ur sängen redan kl. 5.45, vilket han aldrig gjort förut, väckte Axel och sedan var det morgon."

 

2 kommentarer

  1. Eberth

    Bra sammanfattning av det gångna året och i slutet en härlig påminnelse om hur barn kan styra vuxnas liv på ett tröttsamt men positivt sätt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.