Flyt

Hade precis skrivit ett långt inlägg om hur skönt det är när livet bara flyter på och skulle infoga en fil, när allt bara försvinner och jag får börja om från början. Kanske är det slut på flytet då….

I söndags lagade jag mat så det skulle räcka till lunchen några dagar och jag har haft mat hela veckan. Även middan har varit planerad och förberedd så jag har sluppit stå på affären med panik i blicken och undra vad man ska äta, medan hugriga och trötta barn bara vill hem. Liksom jag.

Hade nästan gett upp hoppet om att få bilen fixad när en supersnäll supermekaniker ringde i dag och sa att han skulle titta på den. Nu hoppas jag bara det inte är allt för stort fel och att jag snart kan få tillbaka den. Såna här gånger är det tur att man har en snäll morfar också som hämtar och lämnar på dagis.

Frans fick feber en kväll och somnade i min säng. Sedan dess sover båda hos mig och det finns inget mer rogivande än deras andetag. Har nog aldrig sovit så gott som den här veckan. Axel tog ned mig på jorden när vi vid matbordet pratade om hur viktigt det är att äta mat, magen blir ju glad och så vidare….."- Men mamma, du vet väl ingenting om maten och kroppen." Som jag skrattade. Kanske har han rätt. Några minuter senare fick han mig rejält arg när han vägrade ta medicin för sitt onda öra. Det är det som är tjusningen med barn, man vet aldrig vad som väntar.

Kan inte sluta fascineras över hur olika man kan vara trots att man valt samma yrke, jobbar på samma ställe och borde ha samma tankesätt i grunden. Har funderat mycket på det men inte kommit på hur man ska kunna förenas i tanken. Jag har svårt att rätta in mig i ledet och vara tyst när det är saker jag tycker är viktiga, och därför har jag haft Hanna från Arlöv som förebild ett tag. Ska försöka få in ett klipp när jag har mer tid. Nu väntar tvättstugan på mig.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.