En helg

Söndag kväll. Hade gärna gått på bio i kväll, men Axel och Frans är ju här nu så "Farsan" får jag se en annan gång. I går sken solen från en klarblå himmel och det var bara nio grader kallt så jag började dagen med en promenad. Sedan köpte jag målarfärg och penslar till köksstolarna jag tänkte måla. Men så hittade jag en ny affär i byn och där köpte jag jätte fina papper, som jag sedan gjorde fina tavlor av. Jag gjorde nya bokstäver till barnens fack i hallen så de hittar sina kläder, och det blev såååå fint! Köksstolarna får vänta.

Kvällen ägnades åt att titta på Melodifestivalen och att lyssna på musik på Spotify-vilken grej! Man kan hitta nästan vilken låt som helst och spara den i egna listor. När man känner för att lyssna är det bara att ta fram listan och njuta……

I dag snöade det i vanlig ordning och himlen var grå. Känns nästan som att det borde räcka med snö snart, eller?

Bränslepumpen till min bil gick sönder när det var som kallast och två gånger har jag beställt en ny. Två gånger har det blivit fel och jag har fått skicka tillbaka. Nu har jag själv lyckats hitta en begagnad för halva priset än de andra, och blir det inte rätt den här gången vet jag inte vad. Nån måtta på oturen får det väl vara!

Nu ska jag krypa i säng och hoppas barnen vill sova snart för jag är hur trött som helst.

Sov Gott.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.