Fyra dagar

För det mesta händer det inte så mycket i Carolas liv, men den här veckan hände mer än jag kunnat drömma om. Åkte ned till södern för att hälsa på en god vän och där väntade många trevliga upplevelser, som lammfilé och hasselbackspotatis, rött vin, promenad i skogen och besök på IKEA. Det blev sightseeing i Uppsala, underbar sushi på Uppsalas bästa sushiställe och chilimarinerade räkor i Sigtuna.

Har också hunnit se filmer som Paranormal Activity och blivit så mörkrädd som aldrig förr, skrattat åt Bröllopsfotografen och njutit av Alice i underlandet. Har ätit godaste frukosten i vårsolen på en altan i en trädgård det växer både päron- och plommonträd, sett gässen anlända och hört bäcken porla. Att våren är här, fast bara lite mer där än här behöver ingen tvivla på.

Skulle kunna trötta ut er med ännu mer detaljer runt mina dagar, men det tänker jag inte göra. Kan bara konstatera att mitt blodvärde nog steg några grader av allt jag fick uppleva och energin jag tog med mig därifrån kommer att räcka länge. Ett nytt kapitel i Carolas liv håller definitivt på att skrivas.

Ha det bra där ute!

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.