Hallelulja!

Nu vet jag vad jag ska rösta på!! Vilken lättnad. Var ganska säker förut men efter att ha läst partiprogrammmen som ramlat in i brevlådan i veckan och efter att ha lyssnat på 30 sekunderspresentationen här på vk.se är jag helt säker!…..

Skönt att kunna lägga bort de funderingarna i alla fall. Har rätt fullt som det är ändå, så en mindre gör bara gott. Just nu känner jag mig stressad och lite otillräcklig, ingen bra känsla. Som jag skrivit förut så tar det på krafterna att jobba med människor, särsklit om de har problem och är ledsna av olika anledningar. I dag fick jag trösta en ung kvinna som saknar sin mamma som inte längre finns i livet, och en annan kvinna orkade inte göra ett dyft för att hon saknar sin familj som blev kvar där borta i en annan världsdel. I kväll, om man kan se månen så är fastemånaden Ramadan över, fick jag lära mig i dag, och då ska man tänka extra mycket på sina nära och kära. Man ska vara glad och fira, nästan som på julafton för oss. Hur lätt är det när man inte har någon nära att fira med? Jag lär mig mycket på mitt jobb och vi har en mycket varm stämning i klassrummet, många skratt blir det mellan tårarna. Jag undrade lite skämtsamt hur de gör om inte alla kan se månen i kväll, bara några. "Då ringer vi förstås till varandra" svarade de glatt.

Att skratta är viktigt. Och ens egna problem bleknar när man jämför med deras. Nu faller mörkret utanför fönstret, och allt som hörs är ljudet från tvättmaskinen. Lugnet har infunnit sig hemma hos oss. Himlen är stjärnklar men någon måne kan jag inte se. Sov gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.