Tid?

I dag har varit en bland de bättre i Carolas liv. Har börjat ställa klockan en halvtimme tidigare för att slippa högt blodtryck och stressmage innan vi kommer oss i väg till jobb, förskola och skola. Nu hinner jag duscha, äta min gröt till morgon nyheterna och göra mig klar själv innan jag måste väcka de små liven ur sin sköna sömn. Ett tips jag rekommenderar varmt till alla stressade föräldrar- en halvtimmes mindre sömn på morgonen kan du lätt ta igen på kvällen för då är du så trött att du bara längtar efter få sova när klockan blivit nio. Det gör jag.

Ute har det varit värsta vackra vädret och jag försöker verkligen njuta av det för jag vet att det snart kommer en lång kall vinter. När jag berättar för våra nya elever som tycker det är kallt på morgonen nu att det om några månader kan vara -38 grader tror de mig inte?! I dag bakade jag blåbärsmuffins med några av dem och har sällan skrattat så hjärtligt. Pappan från Burma ville att jag skulle skriva ned vad manicken jag tagit med mig hemifrån heter på en lapp, så han kunde köpa en.

"Elvisp"

Skrev jag och han var så nöjd! Hoppas han hittar en. En annan pappa ville ha receptet för att kunna baka hemma till sin fru. En mamma kom tillbaka efter en svårt operation och ville inget hellre än att träna på svenska substantiv. Såna dagar är bra. Såna dagar har det man gör en mening.

God natt!

2 kommentarer

  1. Lena S

    Ja du vi har haft en hel del skratt den här veckan! Tänk vad de som inte har vårt jobb missar. Jag ler bara jag tänker på muffins o pajbaket!

  2. Carola

    Den här veckan har varit riktigt bra, synd bara att du missade vårt ”kalas” i dag när vi fick smaka på glassen, sylten, pajen och alla muffins! Men vi har sparat lite i frysen till dig 😉 Ses på måndag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.