Sommartankar

Har haft prestationsångest över vad jag ska skriva i min blogg länge nu, vad kan lilla jag skriva som andra kan finna intressant, roligt och engagerande? Men så kom jag fram till att en blogg ska baseras på ens eget liv, sina egna tankar och erfarenheter för att bli bra. Jag bor "bara" i lilla Sorsele där man kan tro det inte händer så mycket, jobbar som alla andra, har barn och familj och lever väl som folk gör mest. Men vem har sagt att livet är ointressant för det…..?

Just nu sitter jag med alla ytterdörrar öppna, njuter av solen där ute och lyssnar till ljudet av vår gräsklippare. Min sambo gillar verkligen att klippa gräset! Och en himla tur är väl det när vi har rätt mycket gräs att klippa numera. Börjar komma i ordning nu i nya huset och kan inte säga annat än att vi trivs, nej stortrivs! Att titta ut på vattnet och solnedgången genom de stora fönstren en sensommarkväll är som terapi för själen. Vem behöver tv…?

Två semsterveckor har redan gått men jag försöker att inte tänka på det. Tar dagarna som de kommer och det är inte så att jag saknar något att göra. Om tre veckor gifter vi oss och ingen av oss hade väl kunnat tro att det är så mycket man ska tänka på för att få säga "ja" till varandra! Ibland har jag blivit nästan förlamad och totalt saknat handlingsförmåga när jag tittat på listorna på "Att göra", för att nästa dag full av tillförsikt tagit tag i alla måsten. 

I dag är nog en sån dag, så nu ska jag fortsätta med matplaneringen.

Ha det bra där ute!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.