Ska man vara fin får man lida pin….

Att det ibland behövs lite hjälp på traven för att hålla in vissa kroppsdelar kan vi nog alla hålla med om. Om fyra dagar gifter jag mig i den vackraste klänning man kan tänka sig, inköpt lagom till påsk i år. Sedan en bit in i sommaren upptäckte jag att klänningen som en gång suttit som gjuten på kroppen plötsligt inte gick att stänga!!

Katastrofen var ett faktum. I väg till Storuman för att köpa tyg och tråd, få lite tips av en duktig sömmerska och sedan tillbaka till en sykunnig syster. Hon har slitit sitt hår och hotat med att "strypa mig" om jag går upp ett hekto till, och jag kan lova att jag var nervös när klänningen skulle provas efter ändringarna! Jag fick leva ett tag till…………

För att vara på den säkra sidan har jag nu införskaffat ett par av dessa mirakelplagg: "Slim and fit aire." Det är det första plagg jag köpt som kom med en instruktion:

1. Fatta tag i linningen och rulla ned den till grenkilen. 2. Stick in benen och rulla sakta leggingen uppför låren och linningen mot höfterna. 3. Stick in handen och lyft stussen till önskat läge. 4. Justera så att den hamnar under bysten och slutar strax ovanför knäna. Hepp!

Vilken tur att det finns instruktionsvideo också för det här verkar avancerat. Tror jag vill vara ensam när jag ska krångla mig i detta plagg, det finns en viss risk för skrattanfall eller hysterisk gråt. Och hur det ska gå till när det ska av vill jag inte ens tänka på!

Ha det bra där ute!

 

 

10 kommentarer

 1. ingela

  En Slim´N´Lift skulle sitta bra i garderoben med jämna mellanrum, tyvärr. Men det är ju så gott att äta!

  Fortsätt skriva, det kommer som ett lugn över en när man hamnar i din blogg och dina tankar och funderingar är intressanta.

  Och, sist men inte minst, GRATTIS till det komamnde bröllopet. Ska bli spännande att se bilden sen på de dagligen besökta familjesidorna på vk.se. Jag har inte ens nån aning om vem du gifter dig med!

 2. Carola Persson

  Svar till ingela (2011-08-03 18:05)
  Tack för din fina kommentar! Blir jätte glad när jag läser den…
  Jo, visst är det gott att äta och tyvärr är det mesta som är gott onyttigt 🙁
  Du får hålla utkik efter bilder på oss i VK, det är en riktig goding jag gifter mig med!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.