Taxi Säfström Vindeln är trevlig…

Det är inte enkelt alla gånger att bli gammal. Gubben fortsätter att ta hem sin gumma. Hon åker färdtjänst och maken betalar vid hemkomsten. Det har gått upp en krona. Gumman har ett försynt, vänligt sätt och är samarbetsvillig. Det är bra för då är det enklare att ta hem sin livskamrat på några timmars besök.
Att bli gammal är en gåva. Det är tungt att gå uppför backen, men då man väl kommit upp, så är utsikten stor. 
Gubben har fint julpyntat och det är hemtrevligt. Röda gardiner har sonen hängt upp. Gubben är nöjd med sitt hem, men förundras över att hans gumma inte "ser" att det är julfint. Det strävsamma paret har en bra dag tillsammans och det är dags att återvända till Alma-gården.
Taxi Säfström kommer. Han ställer till pallen som insteg och skämtar med gubben när han hjälper gumman in i framsätet. Det är stort att vara vänlig.
Solsken på Taxi Säfström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.