En hälsning från Älvbacken…

Min son fyller år i dag. 14 år blev det denna gång. Telefonen har ringt ofta idag, men nu ringde det strax före 21 och det var till mig. Jag blir lika glad, varje gång, jag hör denna röst ifrån 1922.

Ditt humoristiska synsätt ger mig glada tankar. Jag skriver upp dina "bevingade" ord. Du säger det du tycker. Nu undrarde jag hur din dag varit och får svaret att du var "öm in i öga efter all skidåkning på TV:n". Strax skulle någon komma med ett glas vatten så att sömntabletten lättare skulle sköljas ner.

Jag har fått det berättat för mig att du var en god skidåkare i yngre år. Du har på många sätt varit en kraftkarl. Din bror var också duktig på skidor. Tänk vilka tider som gått. Granö var stor som tävlingsort i skidor. Bilden härunder är tagen nedanför Alma och Karl Pers hem med utsikt mot Löjta och uppströms Umeälven. Många prisutdelningar har skett i Carl Carlssons hus på Västanå före Karl Persson och hans Alma flyttade in. En ansenlig prissamling finns från Granö IF tiden.

Nu ser jag inte riktigt vad Granö har tänkt sig.

Blir du, före mig till Sankte Per, så vill jag att du paxar en plats vid samma bord, som du får. Det är så många frågor. om gamla tider. som saknar svar.

Solsken på denne gamle man, som önskade mig en god natts sömn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.