Tack alla ni där hemma!

ETT STORT TACK!!!!!! till alla er föräldrar som har gett oss förtroendet att få följa med det käraste ni äger, era underbara barn, på denna upplevelserika och intensiva resa.

Vi har njutit av varje minut med era barn under resan. De har skött sig exemplariskt så ni kan verkligen vara stolta över dem. Trots långa sittningar i bussen, försenade måltider, sena ankomster till natthärbärge, regn, tidig uppstigning, långa toalettköer och dylikt, så har de hela tiden haft en mycket positiv inställning. Det har varit ett sant nöje och privilegium att tillsammans med dem göra denna roliga och intressanta resa. Ett minne för livet.

Återigen TACK från alla oss vuxna.

4 kommentarer

 1. Laila

  Som förälder känns det otroligt skönt att veta att resan har varit så fantastisk och jag vill tacka er för att ni var med dem på resan,jag tror att ni har varit fantastiska och trevliga reseledare för eleverna.
  Ni har alla tillsammans visat att allt går bara man vill. 🙂
  Nu är ni välkomna hem allihopa! 🙂

 2. Elever och personal

  Svar till Laila (2012-06-08 11:51)
  Tack så mycket!
  Som Maria skrev har allt löst sig väldigt bra hittills. Det har varit så gnällfritt att man nästan inte trott det vara möjligt. Alla har varit väldigt resonabla, förstående och kloka när det ibland kört ihop sig.

 3. Pia

  Hej! Jag vill också passa på att tacka alla som varit med på resan och även jobbat med alla förberedelser innan. Det blir ett härligt minne för alla att ha med sig i framtiden!! Välkomna hem! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.