En lördagsförmiddag…

…där jag skulle ha tränat. Skulle ha klivit upp tidigare och fixat undan lite måsten. Skulle ha gjort något trevligare än ha ont i kroppen och där jag inte skulle ha haft känningar av vaccinet.

Nu är fallet annorlunda. Hade helst krypit ned under täcket igen med någon annan och hållit handen, ätit onyttigt, sett på film och bara haft det ljuvligt. (min dotters ord)

Istället får jag tillbringa dagen igen, med att finslipa rapporten och motivera mina litteraturval. Det är som en tråkig följetong detta, men ändå när jag tänker efter rätt så kul! Ska även läsa en bok inför bokcirkeln på tisdag. Har blivit inbjuden till en sådan med ett gäng tjugoåringar….Kan bli intressant. Jag är hursomhelst oerhört smickrad att jag blev tillfrågad. 🙂 Kul, kul.

Sedan ska dagen inte gå åt till bara skola. Hade velat ha nåtgot annat kul på tapeten så vi får se vad som händer. Något kul ska det bli……Vem vet, kanske den rätte lurar ute i Umeås krogmiljö? Eller så finns han i skogen.

Fridens!

5 kommentarer

  1. Nina

    Hej Catharina!
    Har läst din blogg och tycker att den är intressant och läsvärd, har förstått att du har sjukdomen Bipolär. Jag har en dotter som är 15 år hon har mått dåligt från och till sedan 12 år, detta kom fram efter jul i åttan när hon fick panikångest attack på skolan. Hon har haft olika fobier bla sprutfobi som hon fortfarande har. Hon klarar inte av att redovisa inför klassen. Under hösten har hon mått bättre men har nu sedan helgen ”dippat” hon har själv ingen förklaring till sitt mående. Det som är positivt är att det finns saker hon tycker är kul, vara med kompisar, dans m.m forts

  2. Nina

    Fort. Hon vill ej ha kontakt med bup, har själv kontakt med dem och har bla träffat en psykiatriker som är övertygad av att min dotter lider av bipolärsyndrom, är själv så rädd att hon ska bli fel diagnostiserad.När började detta för dig och hur uttrycker det sig.
    Du får gärna maila svaret till mig. Tacksam för svar.
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.