Vissa dagar…

…känner man verkligen så här inför ex-män och pojkvänner. Precis som de känner för oss….En mängd avsky, förakt och sorg………allt uttryckt på väldigt fel sätt.

Precis som de flesta har vi alla våra sidor… K.E även han, så också jag. EN sak har vi gemensamt. Vi älskar våra barn högt och ärligt. När han är fint kort, eh…rakad så är han en vacker pärla att vila ögonen på. Det här kortet är på han och sessan i en stunds eskimåpussande.

I somras såg far och son ut så här: Den ena ljushårig med en längd som mamman älskade. Fadern med värsta skägget, håret på utväxt men de hade samma mål….Långt!

Sent i höst åkte skägget, inte för gott men längden. I torsdags åkte skägget. På K.E alltså. Sonens hår klipptes kortare inför skolstarten och det grämde modern. Inte honom.

När gårdagskvällens upptäckt av husdjur uppdagades för K.E sa han helt sonika…Jamen då rakar vi av lilla gubben håret. Jo tack! Svarade jag….hur har du tänkt lyckas med det?

Äh….Gör han det, gör jag det.

Så blir det. Vet inte om man bara ska vara tacksam över situtationen….Nu kommer pärlan fram igen. Sonen är alltid en pärla så det är ok oavsett.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.