Christer Åberg

Evangelist med rätt att predika om Jesus!

Christer Åberg | I framsätet (Förlorade två familjemedlemmar men hittade vägen tillbaka till glädje)

”Det enda som bär är Jesus. Det har Christer Åberg fått uppleva genom livets tuffa utmaningar. Christer är bloggare och författare och driver bland annat apg29.nu”

I serien ”I framsätet” plockar Per Åkvist upp intressanta personer i en spännande bil och snackar med dem på väg till en fika. En människas livsberättelse kan ge tröst och styrka till andra runtomkring. Följ med när gäster från varierande bakgrunder berättar om sina gudsupplevelser.

Var kan det bli mer avspända samtal än i framsätet? Programledare Per Åkvist kör en runda i en sportbil eller amerikansk klassiker med en ny gäst varje vecka!

Himlen TV7 är en kristen tv-kanal vars tyngdpunkt ligger på bibelundervisning, evangelisations- och intervjuprogram, olika aktuella och bibliska program om Israel samt barn-­ och ungdomsprogram. Alla program är antingen på svenska eller textade till svenska.

Besök webbsidan eller följ på Facebook eller Instagram för mera information!

Webbsida: http://www.himlentv7.se/

Facebook: https://www.facebook.com/himlentv7/

Instagram: Himlen TV7

Vill du ta emot Jesus som Herre i ditt liv? Läs mer genom att gå in på: https://www.himlentv7.se/jesus Vill du se mer av de här programmen? Stöd kanalen genom att gå in på länken:https://www.himlentv7.se/mer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.