Det går trögt nu

Är det hösten och mörkret som gör mig så trött? Eller är det bara inbillning.

Fint "brittsommarväder" har det varit den här veckan men då var jag mest inomhus på mitt arbete. Potatisen ligger fortfarande i jorden och mognar och  jag har ingen lust att göra något åt den . Fast den är god……. och bra att ha.

Varje dag går jag in på vk.bloggen för att se om något intressant har skrivits och det skrivs ju en hel del, men det är tråkigt  med skitkastningen som förekommer. När man skriver skit om någon eller några och inte hela "storyn" är begripbar då blir det tråkigt att läsa. Jag tänker mest nu på Mikael Fjällstedts blogg. En rolig grej har jag dock hittat och det var terroristen i skelettformat. 

http://blogg.vk.se/mikael123/2009/09/18/achmed-the-dead-terrorist-137657

Är det månne han som vi räddade hem med alla medel från Guantanamo som nu har hamnat i Pakistan? Frågan kvarstår; vad skulle han dit och göra?

Joo, det är svårt att skriva sakligt, det vet jag också, men ibland blir debatten inge bra.

Den här helgen ska jag rösta i kyrkovalet och jag kommer att rösta på personer som jag tror är bra för kyrkan. Jag tror inte på direkt partipolitik inom kyrkovalet. Men jag vet vika människor jag tror på.

Mgv Carola och jag ska gå på en tur i skogen i morgon för att kolla efter lingon. Älgjakt är det men jag har min självlysande kofta på mig så jag tror att jag syns. Allvarligt talat så brukar vi inte vara där det jagas som hårdast.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketter: ,

En kommentar

  1. Ingemar Wahlström

    Hej!
    Träffade Berit när jag var på Volvo härom dagen. Jättekul, men tyvärr har jag varit en sällsynt gäst sista äret. För det var 18 september -08 en stroke slog ut vänstersidan. Satt i rullstol sedan tidigare p g a tumör op i ryggen, jag hade med andra ord träningsvana.
    Nu känns det fint, har fem assistenter som hjälper mig o ska tillbaka till jobbet så smått. Kolla in”ingos äventyr”på VK bloggen får du veta mer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.