Kallt slut

Minus 30 grader både i går och idag. Det är kallt det!

Vedspisen går på högtryck och vedpannan också. Det är på något sätt lite mysigt när det blir så här kallt. Man tar det lite lugnare och det går inte så bra att vara ute heller. Lite för kallt även om jag tar på mig min härliga dunjacka.

Igår med posten kom HM:s vårkatalog. Ja just det!? Vår nu? Nog är det till att vara ute i god tid. Lättklädda modeller som ser så sommarfräscha ut. Man kan undra om dom känner sig så fräscha, ja jag tänker på vad man hört och sett om modeller. Men jag måste tillstå att jag inte kan låta bli att titta i vårkatalogen ändå.

När jag var barn så sa alltid min farmor, Göta,  att jag skulle tänka på att vrida fötterna utåt när jag gick. Man skulle inte gå inåt, alltså att tårna pekar inåt, med fötterna. Hon brukade ibland spåra mig i snön så att hon kunde påminna mig. Hon sa även att jag kunde ju tänka på att alla skulle kunna se att det var jag som gått eftersom spåren syntes i snön.

Det kanske var bra ändå och jag vet inte om det har någon betydelse i livet men jag går inte inåt med fötterna. Jag brukar kolla mina spår, och tänka på farmor. Ofta.

Hur kunde jag nu komma och tänka på det? Jo, modellerna i HM katalogen står med fötterna inåt och ser så där små-flick-aktigt söta ut fastän de i alla fall måste vara,…. ja minst 20 år. När dom går på "cat-walken" går de ju också inåt med fötterna. Nästan så att de snavar på sig själva.

Tänk om farmor skulle ha sett det?

Gott Nytt År vill jag önska alla mina läsare.

Etiketter: , ,

En kommentar

  1. Maude

    Ja jag har oxå reflekterat över catwalken, det kan inte vara bekvämt att gå så där. Tänk om vi skulle testa i full skotermundering, jag tror att vi får oss ett rejält fall och ett gott skratt. Ha de från ett ganska kallt Stämningsgården

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.