Samtal med….

Jag har pratat med Stefan i kväll! Vilken Stefan? Jo Stefan Sauk. Wow. Jag pratade inte med honom utan han pratade till mig när jag lämnade min röst på honom. Jag skulle vilja dansa med honom. Ja inte som på Lets Dance men kanske en vanlig foxtrot.

När han var med i TV programmet Riket, tyckte jag han var lite för mycket. Men som dansare…. mmm…

Och så inte nog med Stefan Sauk så är det stafett för skidskytteherrarna. Knappen på TV dosan går nästan varm. Inte nog med det – jag bloggar samtidigt! Datorn uppe i knäet och min käre E tycker att jag börjar att bli för extrem.

Ja hur det kan bli. Jag som var obildbar när vi hade datalektioner på komvux 1993 när jag gick där. Vår lärare Arne Andersson brukade skaka på huvudet när han tittade på mig. Jag vet, jag var hopplöst värdelös. Som tur var har datorprogrammen blivit bättre och jag fick upp intresset för datorerna.

Nu är det snart slut på OS och två veckor med sport har gått. Det har varit mycket spännade många gånger.

Etiketter: , ,

3 kommentarer

  1. Kristina Norman

    Stefan Sauk gjorde en fenomenal rolltolkning i Jan Guillous film ”Vendetta” som Kommendörkapten Carl Hamilton. Det var den filmen som narrade mig att slutligen ta mig an Hamilton-böckerna från första till sista… Något som jag numera kör i repris med jämna mellanrum…
    Jag tycker att han är lysande. Stefan Sauk alltså … Hamiltonböckerna är bra också. Jan Guillou med
    ;o)))

  2. Christine Svensson

    Svar till Kristina Norman (2010-02-26 22:07)
    Jag tillhör också de som lästa alla Guillou böckerna. Dom är bra och filmerna har jag också sett. Skillnaden är jag aldrig såg Sauk med samma ögon då som nu. Har det med ålder eller mognand att göra? 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.