ICA-banken

Vad eller vem är ICA-banken? Inget kontor, ingen att prata med. Affären som tillhör ICA kan inte hjälpa en kund som har exv. problem med sitt ICA-kort. Enda de kan hjälpa mig med är att lägga fram en broschyr där det möjligen går att läsa sig till hur man ska göra.

Gå hem och ring det här numret. Åhej å hå säger jag. Inte ska man vara gammal och osäker på knapptryckningar och val som man då ska göra. Inte ska man ha ett jobb att sköta heller. Det är inte det allra lättaste att komma fram heller.

Okej. Det innebär mindre kostnader för banken när man inte har några kontor. Det är ju inte bara ICA-banken som säger det. Men detta att alltid få läsa och höra att man alltid kan gå in på webben för att läsa sig till olika saker som man har frågor på etc.etc. Va´ less man blir!

Det är ju detsamma när man tittar på nyheterna. Där säger man alltid att "vill du veta mera så gå in på webben". Ganska tråkigt. Tänk de som inte har dator. Var det inte så viktig nyhet ändå?

Jag vet snart inte vad jag ska tycka. Webben och datorer är ju bra, MEN alla de som inte har tillgång till det.

Nu stänger jag ner datorn för idag. Nu ska jag se på TV istället.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.