Platsbrist…

 … kan man känna ibland när man åker flyg.

Men vad i herrans namn är det som säger att en karl har rätt att bre ut sig hur som helst i sin stol? Vad är det som säger att just han har rätt till armstödet? Att just han ska få bete sig hur som helst när han ska äta?

Värsta grejen jag varit med om var när jag flög mellan Vilhelmina och Umeå, på den tiden vi hade flyg den vägen.  I postbussen med vingar på som jag brukade säga.

Jag hade satt mig vid fönstret och bredvid mig kom en alldeles för stor karl och satte sig med sina ben brett isär som karlar brukar sitta. Dom som jag tror, tror att det har något speciellt. Inklämd vid fönstret satt jag och kunde inte ändra sätt att sitta på på hela resan. Restiden var ganska lång med den "bussen" och vi fick inte starta heller i rätt tid pga av att …. ja någonting.

Hur ska man kunna ändra på det här?

Etiketter: , ,

3 kommentarer

  1. Märta

    Ja inte blir det bättre att åka ensam i ”flygbussen”. Skulle åka till Umeå en strålande vacker sommardag i Vilhelmina. Dock ensam passagerare… Det var enorma luftgropar så planet sjönk och lyftes om vart annan. Helt grön i ansiktet blev jag hjälpt ut i Lycksele och fick sitta ute på landningsbanan tills de lastat lite folk i Lycksele. Därefter gick det lite bättre fram till Umeå.
    Stå på dig om armstödet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.