Ny del i följetongen Telia

 Nu har vi läst i tidningar av olika slag att nätet kopplas ner. 

Vi har gått omkring med en protestlista här i byarna (Skog& Mark) på vilken det förutom en massa namn stod att vi krävde att åtminstone det mobila nätet måste fungera innan man lägger ner det fasta nätet.

Vi skickade listan till både PTS pch Telia. Från PTS fick vi en lunta papper ( Tillgången till Telefoni),  med ett följebrev på i vilket det bl.a. stod att "PTS vid sin tillsyn inte funnit att något av fastställda täckningskrav inte är uppfyllda". Ha, ha, grrrr… Säger vi. Det fungerar mycket dåligt. Telia har vi inte hört ett ord ifrån. 

Min granne har varit utan telefon i nästan fyra dagar och tel.numret som de har fått för support är stängt lördag och söndag. Fiffigt va?

Sedan läser jag i tidningarna, VK, Land jordbruksdelen, om vilket uppror det är i hela glesbygdssverige om denna telefoni. Jag hoppas att det är som det skrivs i denna blogg. Då kanske det kan bli någon slags ordning?

Och jag hoppas verkligen att "telefonkuren" får vara kvar tills man vet att det verkligen fungerar. Ja, jag menar att dom brukar ju riva innnan det hängt upp……

Fy, usch, skit! 

Etiketter: , ,

3 kommentarer

  1. Mikael

    HEj
    Läser ofta din blogg och önskar jag själv iddes blogga från Östibyn. Jag har många gånger undrat om glesbygdspolitikerna har gett upp. Är det dessutom så illa att alla som skulle kunna ta över har flyttat, eller är det bara så att dom inte kommer fram när dom ringer?
    Mikael

  2. Christine Svensson

    Svar till Mikael (2011-09-26 19:57)
    Trevligt att du läser. Trevligt att du kommenterar. Vi ser att ni är uppe ibland när vi åker förbi. Trivs ni bra?
    Jaa du, politikerna har också kanske fel med telefonerna… Vem vet? Men de törs nog inte klaga eller ställa krav 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.