Dagens nyheter från Skog

 Idag har jag fått veta av en mycket bestämd herre att det inte är hastighetsskylten som talar om hur fort jag ska köra, utan det är jag som skall anpassa hastigheten efter väglaget!!!!!
Det var det svar jag fick av en person, som svarade när jag ringde PEAB idag för att berätta/vädja om lite grus i de största groparna efter denna j…….. väg.
Jag kunde inte motså frestelsen att tala om för honom att jag faktiskt har ett körkort jag med och att jag klarade teorin och kortet. Men det kanske vore läge att varna bilisterna som ska köra efter vägen….. typ "Trafikeras på egen risk"

Jag fick också ett samtal från Phonera, ett telefonföretag, som jag väl känner till, som ville erbjuda mig ett mycket förmånligt pris på fast telefoni eftersom de tydligen hade märkt att jag inte ringde så mycket med fast telefoni. My God, säger jag. När ska allt bli som vanligt igen?
Fast telefoni existerar inte i Skog och Mark längre. Nätet är nerlagt!

Frågan är; vet inte exv Phonera att nätet är nerlagt eller försöker de att lura mig till att tacka ja, håva in pengar och sedan inte ge mig någon tjänts istället?

 

 

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.