Hilde

Ja då har vi haft Hilde på besök. Det blåste verkligen hårt inatt och det knakade och brakade i huset. Vår annars så tuffe hund Pirak låg nedanför sängen hela natten och tyckte att det var jobbigt.

I morse tittade vi ut och upptäckte ett stort hål på ladugårdstaket. Träd ligger som plockepinn och kvistar och skräp överallt.

Vi tyckte att det här var farligt. Men tänk de stackars människorna i Filippinerna som inte har hälften så stabila hus som vi har och där vindstyrkorna var ännu värre. Stackars dessa människor.

Vi har klarat livhanken, husen står kvar och ingen dog, enligt vad jag hört. Materiella skador på mycket skog vilket är tråkigt för skogsägarna och alla små fåglar som kanske hade sitt bo i just den tallen eller granen som föll inatt.

Vi klarar oss alltid. Lite strömavbrott gör inte så mycket. Det blir en lugnare tillvaro och kanske fler barn gjorda när inte TV och facebook fungerar.

En kommentar

  1. Inga-Britt Gustavsson

    Hörde att ni hade det blåsigt i mina hemtrakter , men nu har det väl lugnat sig . Här i Lidköping har det i några dar varit rena vårvädret , + 8 gr ….. Men jag längtar nästan efter lite vitt på backen så att det blir ljusare … KRAM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.