Helg igen

Tiden går fort, ibland alldeles för fort. Fördelen med det kan bl.a vara att dagarna blir längre och längre och ljusare och ljusare. Tittar just nu ikväll på Skavlan på tv där en av gästerna är kristibrud”. Tänk vilken grej det var detta Knutbymord. Nu har det gått 10 år och nu är det på tapeten igen. Först hos Leif GW och nu i Skavlan.
Vart kommer man med det?
Idag har jag telefongrattat min enda faster som fyller år. Hon ville inte bli grattad utan hon tyckte jag skulle beklaga. Men trots att vi inte vill bli äldre eller inte påmind om vår ålder är det lite speciellt med sin dag ändå. Eller hur?
En hård dag är till ända och nu är det god natt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.