Plötsligt blev det så tungt

Jag måste bara få berätta det här.
Inatt har jag inte sovit mycket. Tur att jag har pension. Tur att jag inte behövde gå till jobbet i morse med mina rödgråtna ögon.
Min bästa vän Fröken Vilma ( alltså min hund) tog sats igår och sprang rakt framför en bil och plötsligt förvandlades allt till ett svart tråkigt hål.
Där låg hon som skulle vara min kompis i många år framåt. Hon som skulle följa mig vart jag gick. (Vilket hon iof redan gjorde)
Hon som blev mitt pensionärs jobb i somras när jag slutade jobba. Hon som har gett mig så många glädjestunder sedan hon kom hem till mig den 23 juli, två månader gammal.
Hon som snabbt fattade vad det var frågan om. Hon som trodde vi var tokig när vi tog in julgranen igår. Hon som trodde att man skulle dricka vattnet ur julgransfoten…
Min Vilma var en Golden retreivertik med lite inslag av flatcoated retreiver. En trevlig tjej som bara blev sju månader gammal.

Jag saknar henne mycket.

Etiketter: , , ,

6 kommentarer

  1. Göran Jonzon

    Dan som inte haft ett husdjur måste ha svårt att förstå vidden av den sorg som följer.
    Jag beklagar å det djupaste din förslust.

  2. Stefan Rådström

    Jag blir så avgrundsdjupt ledsen för din skull när jag läser detta… jag känner sannerligen med dig i din sorg, att förlora sitt husdjur och bästa vän på detta sätt känns så fullständigt obegripligt och oerhört tragiskt för alla oss som har och har haft husdjur som sina allra bästa vänner.

  3. Gunilla Billman

    Hej Christine,
    Blir ledsen av att läsa vad du skriver, känns tungt på alla vis för jag förstår betydelsen av djurvännerna…Hur det än är så går tiden och sorgen bleknar lite, men minnena finns alltid kvar.
    God Jul på Er o hoppas det finns en till fyrfoting som behöver Dej som Matte.

  4. Anna Holgersson

    Jag läste ditt inlägg tidigare idag och har inte kunnat sluta tänka på det. Ville bara lämna en kram, vet hur ont det gör när ens fyrfota vän inte längre finns vid ens sida! //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.