Väder och kläder

Ingen snö men rimfrost så det är alldeles vitt, både i träden och på marken.
Solen, en ganska blek sådan, lyser fortfarande på trädtopparna men kommer snart att i stort sett att försvinna bakom trädtopparna, från min gård sett.
Förkylningen gör sig påmind och har tagit omtag på mig, och i år har jag blivit uppmanad av läkarna att ta influensavaccin vilket jag aldrig gjort tidigare. Får väl se om det finns något kvar till mig. Jag har ju även vår honung som vi och våra bin har framställt. Det är ju också bra för onda halsar.

Idag blir det att elda i vår gamla vedspis och att ha tjocksockar på sig. Fåglarna ska få lite mera mat och sen är det stickningen som gäller.
Trevlig dag där ute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.