On the road

Delar av bandet har nu smygpåbörjat resan till Malmö med pitstop i Stockholm.

970 mil väg på 19 dar väntar oss, efter saltade, icke hastighetsbegränsade vägar fram och tillbaka i Tyskland. Har redan lite ont i ländryggen bara jag tänker på det.

Jag och Chrisse flyger ner och ansluter till Caravanen imorrn, och jag hoppas att RG i år har övat in John Lennons publikfriande "Guten Abend, Wie Geht’s" från åren i Hamburg istället för den lite mer pompösa  "Are you ready to f**king rock?!" som han körde med under hela förra turnén.

Förövrigt är jag nöjd över att ha uppgraderat min orgelpark till en liten väska (på 45 kg visserligen) i form av en ihopfällbar Farfisa Compact Duo som tar lite plats och låter fruktansvärt bra. Å andra sidan kanske den mindre driftsäker än min gamla WLM-hammond som man alltid har kunnat slå på för att få igång.

Här på VK-bloggen kommer vi att posta bilder och inlägg från turnén. Det är i princip som att följa med på resan. I princip.

Förra året lyssnade vi på en 24 CD lång berättelse om Napoleon Bonaparte under resorna mellan spelställena. Det är kanske läge att lägga upp lite klipp från bilen när vi hör på årets ljudbok? Spännande. Får se vad det blir bara, vi brukar inhandla den i trakterna kring Jönköping.

Lämnar er med tidernas kanske bästa musikvideo för att komma in i rätt stämning.

Hörs!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.