Still in Solingen

Vi har inte åkt till Dortmund ännu, men det är ju iof sig bara 6 mil. Istället hänger vi fortfarande i vår "bandflat" i Solingen, ovanpå Cobra.

Igår var det +11 grader i Solingen, och det ser väl inte bättre ut idag…

Igår kväll blev det en improviserad akustisk spelning på rockbaren Red på gatan Werwolf i Solingen. RG hade lovat att han skulle spela lite trubadurlåtar. När vi kom dit trodde arrangören att alla skulle vara med och spela. Han hade fixat flera gitarrer och en akustisk bas, så några i bandet hoppade in och spelade några låtar med RG. Har filmat några låtar men uppkopplingen här är alldeles för vek för uppladdning av större filmer, det kommer sen.

Däremot uppdaterar ju Björn Lohmander bilder från turnén via Crystal Caravans sida på facebook on a daily basis.

Ikväll ska vi spela på ett buskisställe i Dortmund där man inte egentligen inte får ha konserter längre, får se hur det går. Sedan avslutas turnén med kära återseenden av Kiel, Hamburg och Siegen innan tvådagarsturen tillbaka till Umeå/Vilhelmina.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.