Den halta hunden i Kiel

Kanske var det sista gången vi fick träffa den halta hunden i Kiel som är Dickis (Schaubudes ägare) bästa vän sedan tolv år tillbaka (eller var det 14 år?). Björn har en bild på hunden på facebook, som jag inte tror att vi någonsin fick veta namnet på. Den har inte många år kvar.

– Två, tre år max, sa Dicki när vi frågade.

Den har artros i ett ben och på det sättet känner jag en speciell samhörighet med hunden. Inte för att jag ska bli avlivad om två, tre år men jag har ju mitt gamla 70-åringsknä från fotbollsåren att brottas med.

Spelningen på Schaubude var en av tre spelställen som vi återvände till efter 2010 års turné. Det här året var det dubbelt så mycket folk på Schaubude som förra året, och precis som förra året var publiken lite stiff, som den i allmänhet är i norra Tyskland jämfört med södra delen som är helt sjövild.

Men sedan kommer folk fram och säger att det är skitbra och köper cd + t-shirt, och då behöver man inte längre fundera över om de ens fattade vad de har varit med om.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.