Dötid på Arlanda

Hänger på Arlanda i väntan på Vilhelminaflyget som inte går förrän 18.45 ikväll. Resten av Caravanen borde väl vara nånstans mellan Malmö och Stockholm, de kör Malmö-Umeå idag, vilket väl är lite av en backbreaker.

Det har varit si och så med uppkoppling de senaste dagarna, och så har vi varit sju som ska samsas om tre datorer. Men nu när jag har en hel del dötid att slå ihjäl så uppdaterar jag lite om vad som har hänt oss sedan i onsdags: Gödselmannen Friedemann i Dortmund, den gamla hunden med artros i Kiel, världens minsta och kungligaste spelställe Astra Stube i Hamburg och turnéavslutningen på Vortex är på tapeten. Bara att sitta och toktrycka F5 på bloggsidan hela eftermiddan med andra ord.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.