ÄLVBACKENS DEMENSBOENDE

Hej tjejer och (1) kille! (osäker på killuppgiften)

Saknar er. Har pysslat med annat ett tag men om en vecka har jag mycket fritid. Har ett förslag. Onsdagen 16/7 kl. 07.00 i oömma kläder. Då kan jag vara med er ett förmiddagspass. Går det bra? Kommer nog att besöka avd. 3 under dagen för att höra vad som hänt sedan sist, men avdelning för mitt besök bestämmer ni. Fundera några dar på lämplig avdelning och svara gärna vad ni bestämmer er för.

Sedan när schema är lagd och det är en annan bemanning så vill jag träffa så många som möjligt av er för att lyssna av situationen.

Mvh/ Pryon

2 kommentarer

  1. Dan Oskarsson

    Haha. Intressant tolkning av denna blogg.

    Ger nog inget bra intryck av att ragga på Älvbacken. Varken på dementa eller personal. Men visst, kommer nog att vara så lagomt charmig som bara jag kan. Håll era fruar hemma den dagen. Och du singelundersköterskan med omvårdnad som specialité, det är okey att föreslå din avdelning. Personliga skäl borde i det här fallet väga tungt enligt min bedömning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.