KERSTISALONGEN

Hej,

Har ni en tid torsdag eller fredag morgon så tar jag den? Inget avancerat, kort på sidorna och i nacken. Lite längre uppe på och vi sparar lite lugg så att jag kan ta lite gele och piffa upp den. Det går bra med en praktikant också. Tänkte vara fin på fredag kväll. After work med Indexator.

Svar till tele 070-6035536, [email protected] eller det trevligaste svara med en kommentar.

Och jag är allvarlig. Behöver en klipptid.

Ska börja kommunicera allt på bloggen. Morsan skriver kommentarer som:
-’Kom och ät!’

Då har man lyckats..
Dan

4 kommentarer

 1. Ordförande

  Bra sätt att kommunicera på.. bloggen asså.

  Vi borde ha ett styrelsemöte på torsdag. Snacka igenom läget innan semestern. (och fortsätta planera framtida sossarna i Vindeln) Jim har massa information från partiet, och Mats behöver informeras om våra planer.

  Återkommer med tid.

 2. Dan Oskarsson

  Bra Kennet! Du är en människa i tiden.

  Militäraframgångsfaktorer:

  Rätt tid!
  Rätt plats!
  Rätt utrustning!

  Företags framgångsfaktorer:

  Rätt tid!
  Rätt plats!
  Rätt kvalité

  Politiska framgångsfaktorer:

  Rätt tid!
  Rätt plats!
  Rätt kvalite! (vad väljaren efterfrågar)

  Om Kerstisalongen vill hitta mig som kund så är platsen just nu min blogg. Det är möjligt att jag kommer att vara långhårig på fredag. Vi får se. Klipper mig själv när jag börjar höra dåligt.

 3. Dan Oskarsson

  Carin. Jag kommer bara att spara ett nummer på mobilen. Ditt. Du och jag Carin. Lite Roger också. Tack för golfen idag förresten. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.