Sista varningen VK

Sven B. Aldrig VK på dörrsidorna. ALDRIG!

Tom J. Du är en klippa. Ska döpa min förstfödde efter dig, oavsett kön. Visste att jag kunde lita på dig. Age before beuty säger jag bara. Nu vill jag att du kallar till ett redaktionsmöte med punkten ’Såssebloggen’. Har döpt den till det. Jag vill promota VK:s websida och framförallt bloggarna. Promoten ska givetvis vara i papperstidningen. Det jag och de övriga bloggarna skriver på webben måste hela världen få veta och några läser ju uppenbarligen papperstidning. Har lite andra förslag också men vi börjar där. På den här punkten ger jag mig inte. Heidi A från Storuman får ju skriva i tidningen. Det kanske var VF i och för sig. Ringer Lars Boden på VF annars. Nu vill Såssebloggen visa musklerna. Gärna på VK.

Har ett helt djuriskt bra ämne till papparstidningen. Såssebloggen blir Statsminister för en dag. 24h som skrämde livet ur Sverige. Det blir hårt arbete (not!) på Rosenbad med Calle Bildt, Maudan och givetvis en stjärnroll för Filippa i den här texten som just nu formas i min hjärna. Det gör riktigt ONT i huvudet just nu. Bokstäver formas till meningar och stycken. Rent otäckt roliga stycken. Dessutom samhällskunskap.

Tom J. Youre my man. Men jag vill att du sköter det snyggt. Sven bör få vara med på framgångståget. På den här bloggen ska alla vara med. Kör hårt grabbar.

Partivänner. Partikamrater. Det är nu vi kommer att ta makten i samtliga kommuner i VK:s spridningsområde. Eller förlora makten helt i internets spridningsområde. Socialismen i världen dog ut 2008 enligt historieböckerna. Skyldig, Dan Oskarsson Vindeln. Nej, det vore tragiskt. Vet inte hur det här kommer att sluta. Men roligt har vi. 🙂

Dan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.